Thuis doet mee aan NLdoet 2024

Thuis-01

Thuis doet mee aan de actie NLdoet

Meld je aan om mee te doen aan NLdoet.
https://www.nldoet.nl/activiteit/onderhoud-van-erf-en-tuinen

Wij gaan op zaterdag 16 maart aan de slag op ons erf en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen! Doe jij met ons mee??

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal bijna niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen en leren zij ons beter kennen, iedereen is welkom!

Wat gaan we doen?

We starten om 10.00 uur met koffie en gaan daarna samen aan de slag om ons erf te onderhouden: afrastering verbeteren, snoeien, opruimen, straatwerk en diverse binnen kluswerkzaamheden. Ook willen we de Pluktuin uitbreiden en toegankelijker maken voor rolstoelen. We sluiten rond 14.30 uur af met een hapje en drankje.

Blije gezichten!

We hopen met hulp van vele handen een start te kunnen maken met het opknappen van ons erf zodat onze bewoners en bezoekers weer kunnen genieten van onze mooie woonomgeving. En natuurlijk hopen we op veel blije gezichten aan het eind van de dag.

PS. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of bellen/mailen naar 06-40263111 / irmahegeman@thuislemelerveld.nl.