Kijk- en inloopdag de Susterhoeve

04-09-2013 Artikel op www.dalfsennet.nl

Kijk- en inloopdag de Susterhoeve

LEMELERVELD – Willem Veltmaat en Marijke Harink organiseren zaterdag 14 september (de dag van proef Dalfsen) een kijk- inloopdag op het erf van de Susterhoeve. Bij de Susterhoeve aan de Knuvendijk 1 wordt volop gewerkt aan de verbouwing van het achterhuis. Hier start Thuis Lemelerveld in januari 2014 een particuliere woonvorm voor 8 mensen met een matig tot zeer ernstig verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met een lichamelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis.

Daarnaast komen er ook mogelijkheden voor dagbesteding. Thuis gaat een team van professionals samenstellen dat de 24-uurszorg gaat bieden. De ondernemers Willem Veltmaat en Marijke Harink wonen naast de woonvorm. Zij zullen dagelijks betrokken zijn bij het wel en wee van de bewoners en zijn vast aanspreekpunt. Marijke werkt mee in de zorg en begeleiding van de bewoners/deelnemers. Willem zal zich vooral bezig gaan houden met het organiseren van de activiteiten voor de woonvorm/dagbesteding, het onderhoud en alle andere klussen op het erf van de Susterhoeve.

Zaterdag 14 september organiseert Thuis een kijk- inloopdag op het erf van de Susterhoeve van 10.30 uur tot 15.30 uur.

Iedereen die geïnteresseerd is in ons initiatief is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de bouwplaats. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. Adres: Knuvendijk 1 Lemelerveld www.thuislemelerveld.nl

Foto Hans Heerink